De blauwe schuur

Vergaderen midden in de polder,
vijftien minuten weg van Amsterdam

Authenticiteit en kwaliteit.

Wilt u een dag samen kunnen vergaderen in een rustgevende en natuurlijke omgeving, zonder gestoord te worden door de aanwezigheid van uw vaste werkplek?

De blauwe schuur is een voormalige koeienstal verbouwd tot multifunctionele ruimte.

Het gebouw bevat een grote centrale ruimte; de ontvangstruimte, een aparte kleine ruimte; de breakout en een professionele keuken. Wij leveren maatwerk: we overleggen graag met u over de mogelijkheden op ons bedrijf en in de inspirerende omgeving. Ideaal voor de kleinere groep, tot de grootte van 20 personen.

 

Buiten

Een welkome onderbreking van een pittige studiedag kan eenvoudig met een stevige wandeling door het open Waterlandse landschap (montfrans pad, badkuiproute) of een rondje Ilpendam (beiden 3,5 km.)

Het Waterlandse gebied biedt prachtige mogelijkheden tot het organiseren van fietstochten of het fluistervaren door de talrijke sloten en vaarten. 

Creatief

Ellen Brouwer is tekendocente en begeleidt teken en -schilderprojecten op aanvraag.

Tekenen in de wei tussen de koeien. Met enkel een klapstoeltje, een plank op schoot en een simpel potloodje en papier. Je ontmoet en tekent de koeien op een unieke wijze, en beleeft de boerennatuur op een heel andere manier 

(groepsgrootte rond de 10 personen)

Culinair

Houd je van lekker eten? Het is extra lekker als je zelf je maaltijd kunt bereiden met ingrediënten uit de natuur. Wij hebben hier een keuken met professionele apparatuur.

In de natuur vind je vele ingrediënten die als basis kunnen dienen voor bijzondere gerechten. Kom koken met de 'wilde groenten/onkruid' en de melk van de koeien. Laat je verrassen in wat er mogelijk is.

1/8

De Blauwe Schuur

Wij ontvangen u graag in onze blauwe schuur: onze ontvangst-, vergader- en workshopruimte met prachtig uitzicht op de boerenpolder.

De grote ruimte is met name goed geschikt voor kleinschalige  trainingen en brainstormsessies voor rond de 20 mensen. Er is een beamer en flip-over op aanvraag aanwezig. 

Aangrenzend is er een kleine ruimte om afgezonderd van de grote ruimte te kunnen zitten.

Er is eveneens een grote keuken, inclusief alle voorzieningen, die voor diverse activiteiten ingezet kan worden. 

Prijslijst:

Huur ontvangstruimte per dag  -  €250

Inclusief koffie, thee en gebak. Faciliteiten als beamer, wifi en flip-over zijn inbegrepen maar op aanvraag. Exclusief BTW

Huur breakout per dag  -  €50

Exclusief BTW

Huur keuken per dag  -  €50

Exclusief BTW

Ambachtelijke lunch p.p. -  €12,50

Inclusief drankjes, exclusief BTW

Meer informatie en boeken

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen of bellen naar 06-13677265  Om een offerte aan te vragen kan je een mail sturen naar info@boerderijachtervennen.nl. Vermeld de gewenste datum en tijden, de groepsgrootte en welke voorzieningen nodig zijn.

 

Boerderij Achtervennen 

Monnickendammerrijweg 54, 

1452PN ILPENDAM

info@boerderijachtervennen.nl 

06-13677265 (Ellen Brouwer)

06-13059924 (Sjaak Hoogendoorn)

Copyright © 2021 by Studio Inveigle