Heb je zin om je lijf en spirit een nieuwe boost te geven?

Kom dan genieten van een ontspannende en inspirerende

reset en relax dag!

19 april van 9.30 uur tot 16.30

Boerderij Achtervennen, Ilpendam

 

Op deze bijzondere dag mag je je laten verwennen door samenwerkende professionals op het gebied van persoonlijke aandacht. Het programma van het Reset & Relax Event bestaat uit workshops en individuele sessies, een liefdevolle vegetarische lunch en volop rust en aandacht voor jou. We ontvangen je graag op een rustieke locatie omringd door licht, water, groen en liefde. Op deze dag zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Ontvangst met koffie, thee en een vegan, suiker- en glutenvrij stukje taart. Ondertussen stellen we ons aan elkaar voor. 

Dan volgt een korte meditatie. 


Deze dag staat geheel in het teken van ont-haasten en ont-stressen, ont-moeten en ont-dekken. 
Er zijn activiteiten die verdieping bieden en je inzichten kunnen geven in je persoonlijke (groei)proces. Daarnaast zijn er activiteiten die je puur ontspanning geven.

Aan de hand van de keuzes die je hebt gemaakt krijg je een schema voor deze dag. Om één uur is er lunch met een heerlijke soep vooraf. Tussen de activiteiten door kun je vers fruit eten, een sapje drinken of even bijkletsen op de loungebank. 

De gehele dag is er een gastvrouw aanwezig waar je alles aan kunt vragen m.b.t. drinken, eten en informatie over het Event.

 
 

Praktische informatie

Ontvangst: vanaf 9.30 uur met koffie, thee en lekkers.

Aanvang: 9.45 uur - Einde: 16.30

 

Tarief: €125,00 inclusief lunch, drankjes etc.

 

Locatie: Boerderij Achtervennen

Monnickendammerrijweg 54, Ilpendam

Maximum aantal deelnemers: 10

Voor meer informatie en vragen: info@wilmaderijk.nl