Een dagje Achtervennen is altijd maatwerk.

Ontdek Waterland en boerderij Achtervennen.  Enkele ideeën.

 

 

 

  Sportieve belevingen

 

Een welkome onderbreking van een pittige studiedag kan eenvoudig met een stevige wandeling door het open Waterlandse landschap (montfrans pad, badkuiproute) of een rondje Ilpendam (beiden 3,5 km.)

 

In de fluisterbootjes van theetuinoverleek kun je rustig doorpraten en ervaar je de waterlandse natuur vanaf het water. Onderweg een tussenstop met taart en thee. Terug naar de boerderij kun je ook prachtig wandelend doen. Tijd: ongeveer 2,5 uur.

 

Stap op de fiets. Je bent snel aan de dijk met uitzicht over de Gouwzee en onderweg doe je enkele authentieke Waterlandse dorpjes aan. Kaart mee met tips voor tussenstops.

 

 

  Creatieve belevingen

 

Tekenen in de wei tussen de koeien. Met enkel een klapstoeltje, een plank op schoot en een simpel potloodje en papier. Je ontmoet en tekent de koeien op een unieke wijze, en beleeft de boerennatuur op een andere manier. (Groepsgrootte rond de 10 personen)

 

Maak een gezamenlijk schilderij in een toegespitst thema. Met verf en op doek kunnen onderwerpen op een bijzondere manier worden verbeeld. Teambuilding met kunstzinnige resultaat.

 

 

  Culinaire belevingen

 

Houd je van lekker eten? Het is extra lekker als je zelf je maaltijd kunt bereiden met ingrediënten uit de natuur. Wij hebben hier een keuken met professionele apparatuur.

In de natuur vind je vele ingrediënten die als basis kunnen dienen voor bijzondere gerechten. Kom koken met de 'wilde groenten' en de melk van de koeien, en laat je verrassen in wat er mogelijk is.

 

 

 

 

     Arrangementen

                                      bijzondere belevingen

 

 

Boerderij Achtervennen 

Monnickendammerrijweg 54, 

1452PN ILPENDAM

info@boerderijachtervennen.nl 

06-13677265 (Ellen Brouwer)

06-13059924 (Sjaak Hoogendoorn)

Copyright © 2021 by Studio Inveigle